FAMILJEN NYGREN

 
 
Nygrens by Smallpigart

Hej!

Det är vi som är familjen Nygren. Vi är en helt vanlig familj med fem medlemmar som har fattat ett litet annorlunda beslut. Vi har bestämt oss för att sälja allt vi har för att ge oss ut och upptäcka världen tillsammans. Japp, vårt hus och våra saker ska säljas och våra jobb sättas på paus. Vi vet inte så mycket mer än. Vi tänker att det löser sig under vägens gång. Följ gärna med oss längs resans gång - både genom planering och genomförande, så känns det lite tryggare. =)

LINA NYGREN
Jag är mamman i Familjen Nygren. Jag gillar att skriva och jobba med ord och texter och jag är den som kommer att se till att ni får något att läsa längs vår resa. Under mina bästa stunder är jag påhittig, får roliga saker att hända, kan sitta och pyssla med barnen i timmar, är grym på att hitta fungerande rutiner för familjen och är en riktig känslomänniska. Jag funkar inte lika bra när jag är hungrig, när saker ändras i sista sekunden eller under stress, men det kommer jag ju få många chanser att träna på under resans gång...

När jag blev mamma, i slutet av 2012, förändrades mitt liv i grunden och också lite mer än jag var beredd på. Jag, som var van att leva ett självständigt och karriärsinrikat liv, blev plötsligt mamma, någon annas stora trygghet och fick fullt ansvar för en annan människa, vilket blev överväldigande för mig. Jag tyckte att det var jättesvårt att kombinera de två perspektiven inom mig och när vårt andra barn kom bestämde jag mig för att göra något åt detta och startade Life with kids. En tjänst som förbereder båda föräldrar på föräldraskapet - både genom prenumeration på dagliga texterpodcast, artiklar i vårt digitala magasin, forum i Facebookgruppen Moteherhoodoch fysiska Meetups.

ROBERT NYGREN
En bild säger mer än 1000 ord. Om ni kommer att få det matnyttiga av Lina så kommer ni att få inspiration av mig. Jag kommer att berätta om vår resa genom foton och filmer och vill försöka att få er att känna det vi känner när vi är ute och reser. Jag jobbar annars som frilansande filmare och fotograf och vill ni se tidigare gjorda  produktioner av mig hittar ni dem här.

När jag blev pappa föll livet på plats. Jag fick en mening och om jag fick så skulle jag spendera varje sekund tillsammans med våra barn. Det finns inget bättre än att upptäcka världen tillsammans med dem och därför känns vårt äventyr som den perfekta prioriteringen just nu.

JUNI NYGREN
Jag är storasyster i familjen Nygren och när vi åker på vårt äventyr är jag 5 1/2 år gammal. Jag gillar allt som är regnbågigt, att pyssla. bada och tycker om att vara med familjen. Jag tycker att det ska bli jättespännande att se nya saker, konstiga djur och vara tillsammans hela familjen, även om jag kanske kommer att sakna mina kompisar, men jag kommer ju hålla kontakten med dem och berätta om allt kul vi gör.

PENNY NYGREN
Jag är 3 år och tror att det blir kul att resa. Bara mamma och pappa låter mig bestämma vad vi ska göra, så blir det säkert bra. Min stora idol är min storasyster och jag gillar att sjunga och dansa, klättra och spela fotboll. Ni ser på mig när jag har haft kul. Både på förskolan och på gatan är jag den skitigaste ungen och jag gillar det! Jag tänker inte så mycket på vad som ska hända när vi kommer hem, utan lever livet här och nu.

CHARLIE NYGREN
Jag är det senaste tillskottet i familjen och den minsta lillasystern. Jag är för det mesta nöjd och glad och så länge mamma och pappa är lyckliga så är jag det. De har berättat för mig att vi kommer att vakna upp på en massa olika ställen under kommande år och att jag inte kommer att ha en egen säng eller ett rum att bo i. Visst, lite orolig är jag. Jag hoppas att de har en plan för vad som händer sen. Men jag är glad så länge: mamma ger mig trygghet, pappa busar och leker med mig, Juni älskar mig över allt annat och Penny är the coolest kid in town.