Livet i Bangtao

För att fira vår 100 dag på äventyr har vi lyxar till det och tagit in på en riktigt fin femstjärnig resort i Bangtao. Faktum är att vi var på precis denna resort även för fyra år sedan och då blev vi, precis som nu, helt blown away. Om livet var enkelt i Kamala så är det om möjligt lite enklare här. Det är så vansinnigt fint att bara leva här. God mat, vackra vyer och inga måsten. Vi tar dagen som den kommer och vi hoppas att det aldrig tar slut.

Nere vid stranden är det ett tiotal affärer. Alla små affärer har dock EXAKT samma utbud. Badleksaker, chips, öl, glass och tvättservice. Idag åkte jag (Robban) till en större affär nere i city för att handla. Jag tog med mig alla saker i min kasse ner till en av affärerna vid stranden och började plocka upp varorna. Jag argumenterade att de skulle lyfta in dessa grejer i deras utbud för att på så sätt expandera sin business. De lyssnade med nyfikenhet och skrattade åt min entusiasm. Vi får se nästa gång ifall de har tripplat sin marknadsandel. Detta är ett tecken att jag börjar bli utvilad iallafall. Det var allt ifrån blöjor till välling och mellispåsar, våtservetter och annat barnrelaterat. Tänkte bara att det kunde passa eftersom det var så mycket barn på resorten och inget av detta gick att köpa i närheten.

Bang tao family Swedish family
Bang Tao Thailand travel with kids
Travel with kids in Thailand
Thailand family sold everything Sweden
Thailand travel with kids
Resa med barn Thailand jordenrunt
Pappa dotter resa med barn
Thailand Sweden travel