Easy living!

Ja, då har en vecka flugit förbi här i Thailand. Och vi har gjort precis det vi tidigare lovat oss själva att aldrig göra - vi har tagit in på en Sunwing-resort. När vi bestämde oss för att åka till Thailand gjorde vi det med fokus på att barnen skulle få sin bästa tid någonsin. Efter två månaders upptäcktsresande i bil genom Australien kände vi att det var dags att hitta en lite enklare vardag där barnen får sitt utan att vi måste anstränga oss för att de ska ha det bra. Så vi googlade fram det bästa barnhotellet i Thailand och häpp! Det visade sig vara Sunwing Kamala resort. Så vi svalde stoltheten och våra förutfattade meningar och bokade en vecka.

Väl på plats kan vi säga att livet är precis så enkelt som vi hoppades på när vi bokade. Det finns åtta pooler, barnklubb, mycket barnaktiviteter, helt ok gym, bra mat och egen sjukvård. En del av våra fördomar har besannats: det är mycket svenskar här, vi hänger hellre på hotellets poolområde än på beachen, man ser inte speciellt mycket av Thailand och redan efter ett par dagar kan vi alla Lollo och Bernies hela repertoar utantill. MEN, vi kan också säga att svenskar är betydligt mer hänsynsfulla grannar än ryssar och asiater, att barnen ÄLSKAR att de kan prata med andra barn och de fick kompisar direkt, de har verkligen sett till att barnen mår bra här och trots att dagarna nästan sett likadana ut sedan vi kom hit, märker vi att barnen mår bra av det. Och när barnen mår bra är livet enkelt för oss vuxna. Det finns så mycket kul för barnen att göra och då kan en av oss enkelt ha alla tre barn medan den andra kan träna, jobba, gå på massage, sova, sola eller göra vad man vill. Det känns verkligen som om vi är på semester nu.

Så, nu har vi svalt vår stolthet och insett att en semester numera också kan innebära en vecka (eller ja två, vi bokade på en vecka till…) hos Lollo & Bernie. Vi kan också rekommendera Kamala Beach för småbarnsfamiljer i Thailand, speciellt nu lite innan den riktiga högsäsongen då det bli betydligt mer folk. Och om ni kommer hit måste ni äta på Lillos. Bästa restaurangen! Nu är enda frågan hur vi kan röra oss härifrån utan att barnen kommer att bryta ihop av besvikelse…

Longtail Thailand
Kamala Beach
Travel with kids
Massage Thailand resa med barn
Show Lollo och Bernie Kamala Beach Thailand
Dance Lollo och Bernie sunwing
Kids fanclub travel resa med barn Kampala beach
Lollo och Bernie Bernie
Resa med barn Thailand
Pappaledig Thailand
Poolhäng Kamala beach Sunwing
Kamala Beach street Thailand