Vart vill vi åka?

När vår mellantjej var sex månader åkte vi i sex veckor till Thailand. Det var en fantastisk resa och det bästa vi har gjort som familj. Det var tredje gången vi var i Thailand och vi känner lite att vi kan det landet nu efter att ha rest runt mycket där. Samtidigt vet vi att livet är lätt där. Det är tryggt, försvenskat och billigt. Vi känner absolut att vi kan åka tillbaka dit, men vi vill inte vara där hela tiden. Tankarna har också gått till USA och om man ska hyra/köpa bil och resa runt där. Men det känns lite som om barnen är för små och att det blir lite för mycket resa för att de ska tycka att det är kul.

Det är fantastiskt kul att tänka att allt är öppet. Hela världen ligger öppen och vi kan åka vart vi vill! Kittlande och läskigt på en gång. Vi försöker förhålla oss till klimatet och när man bör åka till de olika länderna. Vi tänker att vi hellre vill leva billigt och att pengarna ska räcka länge, snarare än att bränna allt på en gång. Bara tanken på att hela vår familj ska ut i världen är så härlig och det är mycket prat och tittande på världskartor nu för att hitta en rimlig rutt! Spännande! =)

Robert, Juni, Phiphi Island 2016