Föräldraledighetsplanering

Nu är vi inne i december och jag har gått på föräldraledighet inför lilla Charlies ankomst. Jag har sökt ledigt till maj 2019 trots att vi inte riktigt vet hur det kommer att bli med resan än. Vi har bestämt oss för att vi ska satsa på att genomföra det här, men vi tar ett steg i taget och första milstolpen är ju att föda barn. 

Nu har jag en väldigt bra chef som jag har berättat om våra resetankar för, men hon är också den första utomstående som får veta. Det känns ju lite konstigt att berätta när inget är bokat än, men samtidigt måste jag ju sätta ett datum på föräldraledigheten och när jag ska komma tillbaka igen. Så jag valde att vara transparent. Om det inte blir någon resa är det ju bara att ändra och bestämma ett nytt datum för att komma tillbaka. Men shit vad verkligt det blev på en gång! =)

Juni, 5år ritar hur familjen kommer att se ut när bäbisen har kommit. :)

Juni, 5år ritar hur familjen kommer att se ut när bäbisen har kommit. :)