Mäklarträff

Vi har haft en mäklare här och gjort upp en plan för försäljningen av huset. Vi tänker nu att vi åker i juni istället för maj och låter barnen gå klart terminen i förskolan. Eftersom det fortfarande är väldigt långt kvar tills vi ska flytta gjorde vi upp en 3-stegsplan med mäklaren som känns bra. Husmarknaden känns ju lite skakig nu, så man vet ju aldrig hur det kommer att gå och till vilket pris vi kommer att sälja. Husförsäljningen står ju för huvuddelen av vår resebudget och det är svårt att beräkna hur mycket det kommer att bli. 

Det här är helt klart det läskigaste steget vi har tagit i planeringen hittills. Det känns så definitivt och o-återkalleligt. Men eftersom vi ändå känner oss klara med huset så är vi inte rädda för att vi kommer att ångra oss. Vi hade sålt huset oavsett om vi skulle rest eller inte, men att sälja hus ÄR läskigt, eftersom hemmet är en sån stor del av ens liv. Så nu håller vi på att pimpa förfullt inför fotografering! 

Mäklarfoto