Dreamworld, here we come!

Idag överraskade vi kidsen med en resa till Dreamworld. Ett stooort nöjesfält söder om Brisbane. Här finns allt från karuseller till vattenland och hela temavärldar fyllda med lek. Dagens favorit var helt klart att gå in i Trolls Village. En park i parken där allt var “trolltastic” (inte jag som kommit på det) Juni och Penny har ju tidigare sett väldigt mycket av denna feelgood-film. Även jag tycker den är rätt bra. :)

Värmen tryckte verkligen, men det var hanterbart. Kanske var det det som gjorde att det inte var så mycket folk där den dagen. Ingenstans var det kö. Det var bara att sätta sig mer eller mindre direkt i den karusell man ville testa och åka. Skönt!

Juni åker precis allt hon kan. Det är endast längdgränsen som håller henne tillbaka just nu. Hon är precis som mig (Robban) när det kommer till karuseller, vilket känns lovande när hon väl blir lite längre. Då kommer jag äntligen få sällskap till de värsta karusellerna. Själv har jag en förkärlek för fria fall. Penny är lite mer restriktiv märker vi. Föredrar enklare attraktioner och spel. Lite mer som Lina kan man kanske ana. :) Vi får se… Än är hon ju oftast för kort för de flesta karusellerna.

dreamworld_2.jpg
entrence_dream.jpg
dreamworld_3.jpg
dreamworld.jpg
giggle_and_hoot.jpg
trolls_1.jpg
peruker_poppie.jpg
hug_suuki.jpg
mini_troll.jpg