Första flyttlasset!

Vi har funderat en del på hur vi ska göra med det vi vill spara. Vi har ju fått ett utrymme om ca 30-40 flyttkartonger att nyttja och nu har vi bestämt att vi tänker oss köra två släp Stockholm-Karlstad med saker att spara. Vi hyr one-way-släp och första släpet går imorgon! Vi har köpt riktiga flyttkartonger, numrerat, upprättat ett kartongregister och i första svängen går sådant som vi inte använder till vardags, men som vi vill spara. Det är foton, minneslådor, kläder till barnen, en jul-låda, en vinterlåda och lite annat. Vi fyller också på med snowracer, barncykel, vinterdäck till bilarna, ett par tavlor och en del annat som inte får plats i kartongerna. Nu får vi bara hala tummarna att vi hinner sälja allt annat som är kvar så att det räcker med ett litet släp till!

move