Tankar om resan - 1 vecka kvar

Den här varma sommaren har vart en perfekt uppladdning inför vad som väntar oss. Som ett genrep på något sätt. Nu vet vi att barnen klarar värmen (bättre än oss), att vi inte använder i princip några kläder när det är så varmt och vi har fått in lite nya sov-och matrutiner för barnen. De stora tjejerna har dessutom blivit så vattenvana och både hoppar, dyker och simmar både över och under vattnet. Det är skönt att veta.

Det känns inte läskigt eller jobbigt alls än. Vi tror att det beror dels på att vi planerat resan så länge - över ett halvår. Och att vi gått igenom så många saker som vart lite småjobbiga längs vägen. Första steget till exempel, att ta in en mäklare för att sälja huset, var nästan jobbigare än själva flytten ut. Så än så länge är vi pepp! Nu är bara frågan om vi får patt med allt vi vill ta med oss...