Workout

När det kommer till träning har vi faktiskt lyckats hitta luckor till det. Själva gymmen på de olika hotellen/resorterna vi bor på varierar stort. Kan vara allt ifrån obefintliga till en del väldigt bra (och till och med bastu i några) Om kidsen är vakna följer de gärna med och tränar, även om man mest får se till att de ej klämmer sig på alla maskiner. Kanske bäst av allt är dock morgonpromenaderna eller springturerna längs stranden. Tänk vad mycket extra energi man kan få bara av att omgivningen är så otroligt fin. Här i Cairns är det väldigt bra med folk längs Esplanaden på morgonkvisten. Extra roligt att vara ute då.

Före resan fokuserade vi båda två på att bli starka och uthålliga. En investering som verkligen var bra då det bitvis krävs att vi bär många och tunga väskor. Vi har även vart väldigt generösa med att låta kidsen sitta på axlarna, vilket börjar bli ganska tungt nu.

running.jpg
running_2.jpg
running_3.jpg