Milstolpe #2 - Huset sålt!

Guuuud så skönt! Nu är vårt hus sålt! En sån stor och läskig grej är nu helt klar och vi är nöjda med summan som det landade på. Det blev ingen budgivning, som vi hoppats på, men vi fick vårt utgångspris och därmed drar vi en lättnads suck. Vår mäklare berättade att det kommer allt färre spekulanter på visningarna och marknaden är på väg att stanna av helt, så det känns som om vi sålde i grevens tid. Vi kommer ju att leva helt skuldfria under resan och om vi har riktigt tur kanske vi kan tjäna in en hel del när det om ungefär ett år blir dags att köpa en ny bostad.

Vår tidsplan är att vi flyttar ut i början på juli och åker i början av augusti och att vi spenderar juli hos barnens mormor och morfar i Karlstad. Men innan dess ska huset tömmas helt! Och nu ska vi boka vår resa! =)

IMG_0759 (kopia).jpg