Utflykt till Port Douglas

Vi har fått in en hel del tips vad man bör besöka när man befinner sig i Australien. Ett av tipsen som har kommit fler än en gång är att besöka Port Douglas. En liten stad norr om Cairns och Trinity beach (Där vi bor just nu) Idag passade vi på att hyra en bil och köra upp längs de havsnära och slingriga vägarna upp mot Port Douglas och måste bara tacka för tipset! En lite mysig stad med underbara stränder, myllriga gator med affärer, vacker hamn och framförallt... - en väldigt mysig marknad. Vi strosade omkring i våra tofflor och tittade på allt från lokalt hantverk till leksaker, musik, kläder och mat/dryck. Lina kunde inte hålla sig från att göra vårt första inköp till nästa hus - nämligen ett gäng keramikkoppar. Kul att få med sig saker hem som har en story. Låt oss bara hoppas att de håller i posten när vi skickar hem dem. 

Efter marknaden gick vi ner på den långa stranden och passade på att bada. Även på hemvägen fanns ett par ställen där man kunde stanna och njuta av otroliga vyer ut över havet. Nu har Robban blivit lite varm i kläderna när det gäller att köra på vänster sida. Första timman var han helt fokuserad och svarade inte ens på tilltal för att han koncentrerade sig. Vi vaggades inte in i trygghet när han skulle blinka och istället kom vindrutetorkaren på. 

Port Douglas
Ellis Beach
 

port_douglas_2.jpg
port_douglas_5.jpg
port_Douglas.jpg
port_douglöas_6.jpg
port_douglöas_7.jpg
port_douglöas_car.jpg
port_douglöas_4.jpg
port_douglas_8.jpg