Vikten av milstolpar

Det är lätt att få lite svindel när man tänker på alla stora förändringar som vi planerar för. Att avsluta vårt liv som vi lever idag. Att vara ute på långresa med 3 barn, varav ett spädbarn. Och att sedan bygga upp ett nytt liv när vi kommer hem. Tänker man samtidigt på allt det blir man lite handlingsförlamad. =) Därför kan vi inte nog understryka vikten av milstolpar. 

Vi har satt upp några milstolpar som vi ska fokusera på längs vägen för att kunna ta en sak i taget och för att inte låsa fast oss i något som vi inte är redo för. Just nu är vår första milstolpe att föda barn. Vår tredje lilla tjej ska komma ut, hon ska vara frisk och må bra, jag ska läka och återhämta mig fysiskt och familjen ska känna att vi är grundade och trygga i varandra med den lilla aha medlemmen. Det är premissen för vår första milstolpe. Först när vi kan checka av det kan vi gå vidare till nästa milstolpe. Men först ska det födas barn.